Wat is KLJ?

KLJ Hagelstein is een kleine, jonge & dynamische jeugdbeweging gelegen tussen de twee dorpskernen Sint-Katelijne-Waver en Onze-Lieve-Vrouw-Waver. Tevens zijn we naast de scholen van Hagelstein gelegen.

Door deze centrale ligging zijn we perfect bereikbaar voor iedereen.

 

Elke twee weken staat de bruisende leidingsploeg van KLJ Hagelstein klaar om een fantastische bende kinderen en jongeren een onvergetelijke tijd te bezorgen! Doordat we om de twee weken een activiteit doen is het mogelijk voor je kind om KLJ te combineren met andere hobby's. 

Wil jij of jouw kind eens komen kijken, neem dan gerust contact op met de leiding. Zij zullen je met veel plezier op de volgende activiteit uitnodigen of je wat meer vertellen over KLJ Hagelstein.

Natuurlijk mag je steeds vrijblijvend op één van onze speelvergaderingen binnenspringen. Naast speelvergaderingen worden jaarlijks een weekend en een kamp op poten gezet door de leiding van KLJ Hagelstein.

De Katholieke Landelijke Jeugd is een Vlaamse jeugdvereniging. Dit wil zeggen dat wij steun krijgen van de nationale KLJ. Zij zorgen voor de opleiding van onze nieuwe leiders en helpen ons bij de dagelijkse werking. Zo zorgen zij ervoor dat uw kind zeker verzekerd is. Wilt u meer informatie over de nationale KLJ dan kan u terecht op hun website.

Wij, als leidingsploeg, zorgen ervoor dat jouw kind bij KLJ Hagelstein een mooie tijd beleeft!

Volg ons

  • Facebook
  • Instagram